dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desmantellen dos punts de compra-venda de drogues a Mataró

drogues_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han desmantellat dos punts de compra-venda de drogues, a la via pública i en un domicili de Mataró. Durant el dispositiu, els agents han detingut dues persones.

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat dos punts de compra-venda de drogues, a la via pública i en un domicili de Mataró. Durant el dispositiu, els agents han detingut dues persones.

Domicili

L’operació ha permès descobrir un domicili al centre de Mataró des d’on, presumptament, se subministraven cocaïna i haixix amb gran regularitat. Al seu interior, els mossos hi van localitzar 780 gr d’haixix i 53 de cocaïna, repartits en petites dosis per a la venda al detall, 6.000 euros i diversos estris per preparar les dosis. Les investigacions en aquest domicili van culminar amb la detenció de Sílvia B.P., de 35 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

Via pública

D’altra banda, les indagacions policials van conduir els agents a un altre punt de Mataró on presumptament es comercialitzava amb substàncies estupefaents. Els agents van sorprendre un venedor al carrer amb 500 grams de suposada cocaïna. Els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’arrestat és José H.Z., de 51 anys, amb domicili desconegut.

Petita escala

En el seu conjunt, durant aquest dispositiu adreçat a combatre el tràfic de drogues a petita escala, s’han comissat més de 500 grams de cocaïna i 780 grams d’haixix que al mercat negre haurian tingut un valor d’uns 40.000 euros.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris