dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Destrossen part de la tanca de protecció del camp de futbol vell de Llavaneres

tanques_camp_futbol_vell_llavaneres_280x87.jpgLa Policia Local ha obert una investigació per esbrinar els autors de les destrosses produïdes aquest cap de setmana sobre la tanca de protecció dels vestidors del camp de futbol vell de Llavaneres.

tanques_camp_futbol_vell_llavaneres.jpgLa Policia Local ha obert una investigació per esbrinar els autors de les destrosses produïdes aquest cap de setmana sobre la tanca de protecció dels vestidors del camp de futbol vell de Llavaneres.

Soroll

L’inspector en cap de la Policia Local, Lluís Silva, i el regidor de Governació, Juan Manuel García, que han vist els danys aquest dilluns al matí causats a cops de pedra i puntades de peu, creuen que el soroll ocasionat sobre la tanca metàl·lica "es va haver de sentir entre el veïnat". Per aquest motiu, la Policia està en contacte amb els veïns de la zona per trobar algun testimoni que identifiqui els autors dels fets.

Segon atac

Aquesta tanca, que el consistori va instal·lar per protegir aquestes instal·lacions esportives, ja va ser objecte d’un acte vandàlic similar el passat mes de febrer.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj. Llavaneres 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris