dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desvien la carretera N-II al seu pas pel Masnou

pas_subterrani_el_masnou_280x87.jpgDes del proper 13 d’abril, a les 24 h., fins al 25 d’abril, hi haurà desviaments de trànsit a la carretera N-II com a conseqüència de les obres de construcció del pas inferior sota aquesta via, que connectarà el nucli urbà i el port esportiu del Masnou.

Des del proper 13 d’abril, a les 24 h., fins al 25 d’abril, hi haurà desviaments de trànsit a la carretera N-II com a conseqüència de les obres de construcció del pas inferior sota aquesta via, que connectarà el nucli urbà i el port esportiu del Masnou.

Camí Ral

Paral·lelament, per a garantir la seguretat dels vianants, s’ha tallat el pas per l’actual vorera del Camí Ral – en el tram del davant del Mercat Vell – i s’ha habilitat com a alternativa accessible el desviament per la nova plaça del municipi.

Molèsties i sorolls

L’Ajuntament del Masnou admet que aquestes actuacions poden generar molèsties i sorolls i, per aquest motiu, ha demanat comprensió i col·laboració als veïns i veïnes del municipi, assegurant que "s’intentaran minimitzar dins les possibilitats que facilitin les operacions i els treballs requerits per executar l’obra".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris