dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen 21 persones dedicades a la venda ambulant i al tràfic de drogues

passeig_malgrat_280x87_02.jpgLes Policies Locals de Malgrat de Mar i Santa Susanna, conjuntament amb el cos Nacional de Policia d’Estrangeria de Mataró, han detingut 21 persones que es dedicaven a la venda ambulant i algunes a la venda de droga als turistes i joves.

Les Policies Locals de Malgrat de Mar i Santa Susanna, conjuntament amb el cos Nacional de Policia d’Estrangeria de Mataró, han detingut 21 persones que es dedicaven a la venda ambulant i algunes a la venda de droga als turistes i joves.

Situació irregular

També, tots els detinguts es trobaven en situació d’estrangeria irregular, sense poder acreditar la seva identitat, i desenvolupaven l’activitat al passeig marítim de les dues poblacions turístiques.

Drogues

Segons fonts policials, veïns de la zona i treballadors del passeig havien informat a les respectives Policies Locals que algunes d’aquestes persones es dedicaven a oferir algun tipus de drogues als turistes i també als joves que freqüentaven les zones d’oci.

Venda ambulant

D’altra banda, alguns locals de la zona, comerços i venedors autoritzats, havien expressat el seu malestar a les policies locals de Malgrat i Santa Susanna per la competència "deshonesta" que exercien els venedors ambulants sense autorització en aquests municipis.

Operació conjunta

Amb motiu d’aquestes denúncies, les Policies locals i el Cos Nacional de Policia van preparar una operació conjunta que es va dur a terme entre les 11 de la nit d’ahir dijous i la una d’aquesta passada matinada, amb la detenció de les 21 persones, 18 d’origen subsaharià i 3 pakistanesos.

Detencions i càrrecs

Els detinguts han estat traslladats a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Mataró on han estat detinguts per la situació irregular d’estrangeria. Per la seva banba, les Policies Locals, que han intervingut la droga i els productes de venda, els han denunciat per infraccions a la llei de seguretat ciutadana per tinença il·legal de drogues; marihuana i haixís, i també per infraccions a les ordenances municipals per venda ambulant.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris