dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen 22 membres dels “Àngels de l’infern” implicats en diversos delictes

angels_infern_280x87.jpgEfectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil han desarticulat aquest matí un grup organitzat, el Hell’s Angels (Àngels de l’infern), al que se’ls imputa diversos delictes. Un dels registres policials s’ha efectuat a Mataró.

angels_infern_800x600.jpgEfectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil han desarticulat aquest matí un grup organitzat, el Hell’s Angels (Àngels de l’infern), al que se’ls imputa diversos delictes. Un dels registres policials s’ha efectuat a Mataró.

Delictes

Al grup delictiu se’ls imputa tinença il·lícita d’armes, tràfic de drogues, associació il·lícita, extorsions i altres delictes connexos.

Branca espanyola

Els arrestats formen part de la branca espanyola del grup d’àmbit internacional Hell’s Angels Motorcycle Club (HAMC). Segons informa la policia, es tracta de membres dels capítols de Barcelona, Màdrid, Màlaga, Las Palmas de Gran Canaria, València, Alacant i Múrcia. Hi ha també detinguts dos membres dels Hell’s Angels italians.

22 detinguts

angels_infern_800x600_02.jpgAquest matí s’han practicat 22 detencions arreu de l’estat i més d’una trentena de registres a Catalunya i, també, a d’altres punts d’Espanya. Els registres de Catalunya s’han practicat a Mataró, Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besós, Hospitalet, Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Vilafranca del Penedès. Durant el dia d’avui, la policia continuarà els escorcolls i no es descarten més detencions.

Intervenció

En aquests registres s’han intervingut armes i munició de guerra, diverses armes prohibides (blanques i de foc), armilles antibales, passamuntanyes, un quilogram de cocaïna, uns 200.000 euros en efectiu, documentació variada i diversos objectes i llibres de simbologia i contingut neonazi.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris