dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen 40 persones que feien massatges i venda ambulant a les platges de Santa Susanna i Malgrat

tumbones_280x87.jpgLa Policia ha detingut 40 persones que presumptament realitzaven activitats prohibides a les platges de Santa Susanna i Malgrat.

La Policia ha detingut 40 persones que presumptament realitzaven activitats prohibides a les platges de Santa Susanna i Malgrat.

Detencions

Una operació conjunta de la Policia Local de Malgrat de mar i Santa Susanna, amb la col·laboració de funcionaris del Cos Nacional de Policia d’Estrangeria de Mataró, s’ha saldat amb la detenció d’una quarantena de persones que realitzaven massatges i venda ambulant a les platges dels dos municipis turístics.

Carta

Segons fonts policials, la detenció va tenir el seu origen en una carta adreçada fa unes setmanes pel col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya on s’assegurava que en aquests municipis turístics es practicaven massatges a la platja, i es posava de manifest que "aquestes persones realitzen l’activitat sense autorització prèvia, sense titulació reglada i sense prendre cap tipus de precaució higiènica ni sanitària".

Operació conjunta

Per aquest motiu, les Policies locals i el Cos Nacional de Policia van acordar una operació conjunta "per tal de donar solució a un problema que ja existia l’any passat", asseguren. Segons les Policies Locals "tot i que s’havien denunciat administrativament les infraccions detectades i s’intervenia el material utilitzat en les activitats, la presència dels ‘irregulars’ continuava sent present a les platges", asseguren les mateixes fonts.

40 detinguts

Com a resultat de l’operació policial, els agents han detingut un total de 40 persones, totes elles en situació d’estrangeria irregular i sense poder acreditar la seva identitat. D’altra banda, els Ajuntaments de Malgrat i Santa Susanna encarregaran una anàlisi dels productes i olis incautats i que es feien servir per a realitzar els massatges.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris