dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen a Argentona tres perillosos assaltants de xalets

argentona_280x87_03.jpgLa Policia Local d’Argentona va detenir dissabte passat, 18 de juliol, tres dels quatre presumptes delinqüents que havien intentat robar en una casa de l’avinguda de Catalunya del municipi.

La Policia Local d’Argentona va detenir dissabte passat, 18 de juliol, tres dels quatre presumptes delinqüents que havien intentat robar en una casa de l’avinguda de Catalunya del municipi.

Banda d’assaltants

Segons fonts policials, els detinguts, tots de nacionalitat romanesa, consten en els arxius com a integrants d’una banda d’assaltants perillosos de xalets, i els Mossos d’Esquadra feia temps que havien iniciat una investigació per a detenir-los.

Avís ciutadà

Els fets es van produir cap a quarts de sis de la tarda de dissabte, quan la Policia Local d’Argentona va rebre un avís ciutadà que informava que tres persones havien saltat a l’interior d’una finca particular de l’avinguda de Catalunya del municipi.

Vehicle sospitós

Els agents, que es trobaven de servei en una zona propera, van personar-se immediatament a l’adreça indicada i van observar que a l’interior d’un vehicle estacionat a la porta de la finca hi havia un individu que feia un ús "neguitós" del seu telèfon mòbil. Mentre es procedia a identificar-lo, un dels agents va observar des del carrer com tres individus més intentaven saltar per una finestra, per passar a la teulada de la casa.

Fugida a peu

Els agents els van ordenar que sortissin, cosa que van simular fer però, abans d’arribar a l’alçada del cotxe patrulla, i veient que no podrien fugir amb el vehicle que els esperava perquè els agents el tenien encerclat, van iniciar una fugida a peu, a gran velocitat, mentre llançaven pel camí els objectes sostrets de l’interior de la casa, entre d’altres, joies, ordinadors, telèfons mòbils i diners en efectiu.

Baralla violenta

La Policia Local va perseguir els assaltants i van aconseguir reduir-los un centenar de metres més enllà, després d’una violenta baralla en què els funcionaris municipals van patir lesions de caràcter lleu. Un quart integrant de la banda es va poder escapar.

Detencions

Pocs minuts més tard, els Mossos d’Esquadra van arribar al lloc dels fets i van procedir a detenir F. G. D, de 24 anys, V. A. D., de 25 anys, i G. C., de 29 anys, acusats de delictes de robatori a l’interior de l’habitatge, i de resistència i atemptat a agents de l’autoritat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris