dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen a Argentona un veí de Mataró amb bitllets falsos de 50 euros

50_euros_280x87.jpgLa Policia Local d’Argentona ha detingut un home de 30 anys, veí de Mataró, quan intentava pagar amb un bitllet fals de 50 euros en un establiment comercial del municipi. 

La Policia Local d’Argentona ha detingut un home de 30 anys, veí de Mataró, quan intentava pagar amb un bitllet fals de 50 euros en un establiment comercial del municipi. 

Alerta

Amb anterioritat a la detenció, que es va produir fa uns dies, diversos comerços havien alertat la Policia Local en detectar que un jove intentava col·locar bitllets falsos a l’hora de fer els seus pagaments. Aquestes denúncies van dur els agents a efectuar un seguiment als comerços a l’espera que el delinqüent tornés a actuar.

Detenció

El dia de la detenció, els agents van rebre l’avís d’un establiment del municipi. Immediatament, la policia va activar un dispositiu que va culminar amb l’arrest del delinqüent que, a més a més, duia una petita quantitat de substàncies, pressumptament estupefaents, i cinc bitllets falsos més, tots de 50 euros, que van ser comissats pels agents.

Disposició judicial

El detingut, M.T., que té nombrosos antecedents penals, no va oferir cap resistència i va passar a disposició del jutjat d’Instrucció número 3 de Mataró, en funcions de guàrdia.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris