dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen a Calella dues persones que circulaven amb un cotxe robat

policia_local_280x87_03.jpgLa Policia Local de Calella va detenir aquest diumenge dues persones que circulaven amb un cotxe robat. També, el conductor, sobre el qual consten dues ordres de recerca i captura per violència de gènere, conduïa amb el permís intervingut per ordre judicial.

La Policia Local de Calella va detenir aquest diumenge dues persones que circulaven amb un cotxe robat. També, el conductor, sobre el qual consten dues ordres de recerca i captura per violència de gènere, conduïa amb el permís intervingut per ordre judicial.

Punxada

El fets van tenir lloc ahir diumenge, a un quart de quatre de la tarda, quan els dos ocupants del vehicle – un home i una dona – es van veure obligats a aturar el vehicle en el carrer Hortelans de Calella perquè el cotxe tenia una roda punxada.

Cotxe sostret

Una patrulla de la Policia Local que passava per la zona va comprovar que la marca i model del vehicle coincidia amb les dades d’un cotxe denunciat com a sostret.

Recerca i captura

Després d’identificar els dos ocupants, la patrulla va comprovar a més que l’home conduïa amb el permís de conduir intervingut per ordre judicial i li constaven dues ordres de recerca i captura per violència de gènere. Els agents van procedir a la detenció de les dues persones per un presumpte delicte d’apropiació indeguda de vehicle a motor, i a l’home per les ordres de detenció per violència de gènere que li constaven i la imputació d’un delicte per conduir amb el permís de conducció intervingut per l’autoritat judicial. Després de les instruccions oportunes les dues persones detingudes van passar a disposició judicial.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris