divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen a Premià de Mar tres persones amb més de 3 Kg de haixix en càpsules a l’estómac

capsules_haixix_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut a Premià de Mar sis persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Tres dels arrestats van ser sorpresos amb 3,2 kg d’haixix dins l’aparell digestiu.

capsules_haixix_800x600_02.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut a Premià de Mar sis persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Tres dels arrestats van ser sorpresos amb 3,2 kg d’haixix dins l’aparell digestiu.

Hospitalització

Aquests tres detinguts, que duien la droga dins l’estómec en forma de càpsules, van haver de ser traslladats a un centre hospitalari perquè l’evacuessin. Segons fonts policials, la substància intervinguda té un valor de més de 15.600 euros al mercat il·legal.

Investigació

Les investigacions dels mossos es van iniciar davant les sospites d’un presumpte delicte de tràfic de drogues a un domicili de Premià de Mar. Durant una de les vigilàncies policials, els agents van localitzar tres persones que presumptament transportaven estupefaents des d’un altre país, conegudes com a "mules" segons l’argot policial. Cada una d’elles portava entre 90 i 125 càpsules d’haixix dins de l’estómac i cobrava 1.000 euros.

Tràfic

Segons aquesta informació, els sospitosos venien "presumiblement" des del Marroc a lliurar la droga a altres dos persones que les estaven esperant al pis investigat i que s’ocupaven de pagar i distribuir la substància. Els agents van detenir una sisena persona, encarregada de traslladar "mules" de la droga des de l’aeroport de Girona fins a Premià de Mar.

Organització

Els arrestats, suposadament, actuaven en grup. Un captava persones per transportar droga des del Marroc fins a Premià de Mar a canvi de diners. Un altre, que operava des del Marroc, proporcionava la substància als que feien de correu i un pis a Premià de Mar per poder realitzar l’evacuació de les càpsules amb la droga. Uns darrers s’encarregaven de distribuir la substància a petita escala al mercat il·legal. El grup comptava amb la col·laboració d’una altra persona per traslladar "mules" de la droga des de l’aeroport fins a Premià de Mar.

Disposició judicial

Cinc detinguts, de nacionalitat marroquina, van passar a disposició judicial el 24 d’agost i el jutge va decretar-ne la llibertat provisional. El darrer arrestat, de nacionalitat espanyola, s’haurà de presentar davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris