dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen dos homes per robatori amb força en dues cases unifamiliars de Canet

guants_280x87.jpgLa Policia Local de Canet de Mar va detenir el passat 1 de maig dues persones que presumptament havien entrat a robar en dues cases unifamiliars del municipi.

La Policia Local de Canet de Mar va detenir el passat 1 de maig dues persones que presumptament havien entrat a robar en dues cases unifamiliars del municipi.

Alerta

La policia va ser alertada, a tres quarts de deu del vespre, per un veí que havia vist dos homes saltant una tanca d’una casa unifamiliar situada a la zona de Can Salat Busquets. Segons les primeres informacions, els dos homes anaven equipats amb guants i diverses eines.

Persecució

Els agents de la Policia Local van iniciar llavors una operació de recerca i van localitzar els dos sospitosos a la Via Cannetum de Canet els quals, davant la presència policial, van fugir corrents. Es va iniciar una persecució i en un primer terme la patrulla va poder detenir un dels homes, el qual duia guants i un tornavís de gran tamany. L’altre sospitós va fugir entrant a l’interior de la canalització de la riera Gavarra fins la platja del Rocatel, i va ser perseguit a peu pels agents que el van poder detenir molt a prop de la mateixa platja.

Disposició judicial

Les posteriors investigacions policials van comprovar que, presumptament, els dos homes havien entrat a robar en dues cases unifamiliars situades en aquesta zona de Can Salat Busquets. Als dos detinguts se’ls imputen dos delictes de robatori amb força i han passat a disposició judicial.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris