dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen dos homes que havien atracat en una perfumeria de Malgrat

detencions_malgrat_280x87.jpgAgents de la Policia Local de Malgrat van detenir dissabte passat dos homes que havien atracat en una perfumeria del carrer de Ramon Turró de Malgrat de Mar.

Agents de la Policia Local de Malgrat van detenir dissabte passat dos homes que havien atracat en una perfumeria del carrer de Ramon Turró de Malgrat de Mar.

Encaputxats

Els fets van succeir al voltant de dos quarts de 10 del vespre quan dos individus, encaputxats i armats amb armes de foc simulades, brides i cinta adhesiva per immobilitzar, van entrar a la botiga i van retenir contra la seva voluntat les tres dependentes. Veïns de la zona i gent que passejava pel carrer van alertar la Policia Local.

Detencions

Quan els dos primers agents van arribar, un dels atracadors es disposava a marxar i va ser reduït i detingut. Tot seguit, els agents van sentir veus a l’interior de les oficines de la perfumeria. Es tractava de les dependentes retingudes que els van advertir que un segon atracador els estava apuntant amb un arma de foc des de darrere d’una porta. Els agents van immobilitzar el segon atracador que tot seguit va lliurar l’arma de foc i també va ser detingut. Els dos atracadors, que han passat a disposició judicial, s’havien fet amb un botí de 1.380 euros, que va ser recuperat per la Policia Local.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris