dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen set membres d’una xarxa dedicada a la immigració clandestina i a l’explotació laboral

detencions_xarxa_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut set persones acusades dels delictes d’immigració clandestina, contra els drets dels treballadors, falsedats documentals i associació il·lícita. L’operatiu ha registrat domicilis i gestories a Barcelona, Santa Coloma de Gramanet, Mataró i Calella.

detencions_xarxa_800x600_02.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut set persones acusades dels delictes d’immigració clandestina, contra els drets dels treballadors, falsedats documentals i associació il·lícita. L’operatiu ha registrat domicilis i gestories a Barcelona, Santa Coloma de Gramanet, Mataró i Calella.

‘Cas Wei’

Segons fonts policials, es tracta de la segona fase de l’anomenat ‘Cas Wei’ que, el passat mes de juny, va culminar amb un operatiu policial a Mataró on es van practicar un total de 77 detencions per delictes contra els drets dels treballadors, associació il·lícita i immigració clandestina. Mes de 700 agents van realitzar un total de 72 entrades i registre a diferents tallers il·legals de confecció.

Segona fase

Després d’aquesta primera fase, la investigació va dur a terme un operatiu policial el passat 24 de novembre a Barcelona, Mataró, Santa Coloma de Gramenet i Calella, on es van practicar entrades i escorcoll a tres gestories procedint a la detenció de sis persones. Dies abans s’havia detingut a un altre individu relacionat amb el cas. Segons fonts policials, els ara detinguts eren els responsables d’un complex entramat administratiu que a través d’aquestes gestories situades a Barcelona, Mataró i Santa Coloma de Gramanet,  i relacionades directament amb els tallers de confecció il·legals desmantellats al juny, havien efectuat nombroses falsedats documentals relacionades amb una gran quantitat de regularitzacions, empadronaments, contractacions, constitució d’empreses i concessió de llicències.

Detinguts

Dels set detinguts – de nacionalitat xinesa, argentina i espanyola – quatre han ingressat a presó per ordre del Jutjat. La investigació, que ha intervingut una gran quantitat de documents sobre els que es segueix treballant, continua oberta.

per Redacció

Detenen set membres d’una xarxa dedicada a la immigració clandestina i a l’explotació laboral

detencions_xarxa_580x180.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut set persones acusades dels delictes d’immigració clandestina, contra els drets dels treballadors, falsedats documentals i associació il·lícita. L’operatiu ha registrat domicilis i gestories a Barcelona, Santa Coloma de Gramanet, Mataró i Calella.

(més…)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris