dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen sis persones a Malgrat durant una operació policial contra la prostitució

passeig_maritim_malgrat_de_mar_280x87.jpgUna operació policial contra la prostitució es va saldar aquest dimecres per la tarda amb la detenció de quatre noies que l’exercien en un pis del Passeig Marítim de Malgrat de Mar.

Una operació policial contra la prostitució es va saldar aquest dimecres per la tarda amb la detenció de quatre noies que l’exercien en un pis del Passeig Marítim de Malgrat de Mar.

Operació conjunta

Durant l’actuació conjunta de la Policia Local de Malgrat i funcionaris del Cos Nacional de Policia d’Estrangeria de Mataró, també es va detenir dos individus asiàtics que, com les quatre noies, d’origen sud-americà, és troben en situació d’estrangeria irregular a l’Estat.

Prostitució

Les detencions s’han produït en el marc d’una inspecció administrativa d’activitats en aquest domicili de Malgrat de Mar on es tenia coneixement que varies noies practicaven la prostitució, segons informen fonts policials.

Denúncies

Per altra banda, els funcionaris de Policia Local de Malgrat de Mar han efectuat diverses denúncies als responsables de l’immoble, per infracció a l’Ordenança de Civisme i Convivència en relació a les activitats practicades a l’interior de l’habitatge i, també, per la difusió i repartiment de publicitat de les mateixes.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris