divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen un home a Calella per un delicte de violència domèstica

policia_local_de_calella_280x87.jpgAgents de la Policia Local de Calella van detenir divendres passat un home que hauria agredit la seva dona a Barcelona. La detenció es va produir quan, posteriorment als fets, el sospitós anava a recollir el seu vehicle estacionat a Calella.

Agents de la Policia Local de Calella van detenir divendres passat un home que hauria agredit la seva dona a Barcelona. La detenció es va produir quan, posteriorment als fets, el sospitós anava a recollir el seu vehicle estacionat a Calella.

Ordre d’allunyament

A primera hora de la tarda de divendres passat, 27 de març, la guàrdia urbana de Barcelona va trucar a la comissaria de la policia local de Calella per informar que estaven prenent denúncia a una dona que havia estat agredida pel seu marit, sobre el qual hi pesava, a més, una ordre d’allunyament. També els van dir que la denunciant suposava que l’agressor havia agafat el tren en direcció a Calella, perquè era on aquest home tenia estacionat el seu vehicle.

Recerca i detenció

Un cop rebuda la informació, efectius de la policia van procedir a la recerca de l’esmentat vehicle i el van localitzar. Quan el presumpte agressor va anar a buscar el seu cotxe, als volts d’un quart de 5 de la tarda, els agents el van detenir.

Disposició judicial

Un cop identificat, la policia va comprovar que l’arrestat també tenia una ordre de recerca i detenció del Jutjat núm. 4 de Granollers. Es van instruir les diligències corresponents i el detingut va ser posat a disposició judicial.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris