diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen un veí de Premià, membre d’una banda dedicada al tràfic de cocaïna i a la falsificació

drogues_i_euros_fals_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia han detingut 21 persones que formaven part d’una organització criminal ubicada a Catalunya i que es dedicava a distribuir euros falsos i a la introducció de cocaïna arreu de l’Estat.

droga_i_euros_incautats_800x600.jpgEls Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia han detingut 21 persones que formaven part d’una organització criminal ubicada a Catalunya i que es dedicava a distribuir euros falsos i a la introducció de cocaïna arreu de l’Estat.

Empresonat

Entre la llista de detinguts hi figura un veí de Premià de Mar, Francisco M.B, de nacionalitat espanyola, que ha ingressat a presó.

Euros fals i cocaïna

La investigació es va iniciar l’any 2008 en detectar-se grans quantitats de bitllets falsos de 20 i 50 euros per arreu de l’Estat. Posteriorment, els investigadors van tenir coneixement que la mateixa xarxa delinqüencial havia planificat també l’entrada de contenidors carregats de cocaïna provinents de sudamèrica amb destinació a diversos ports de l’Estat espanyol. En varies actuacions policials es van incautar centenars de quilograms d’aquesta droga, algunes armes de foc i es van detenir a diversos membres de la banda.

Detencions

Concretament, l’operació, una col·laboració conjunta entre els Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia i de la policia d’Uruguai i Portugal, ha acabat amb la detenció de 21 persones de diferents nacionalitats, 11 de les quals han ingressat a presó.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris