dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detenen una estafadora que venia animals exòtics a través d’internet

guineu_280x87.jpgAgents de la Policia Nacional han detingut una dona per un presumpte delicte d’estafa a través d’Internet. Un veí de Mataró va presentar denúncia.

guineu_800x600.jpgAgents de la Policia Nacional han detingut una dona per un presumpte delicte d’estafa a través d’Internet. Un veí de Mataró va presentar denúncia.

Animals exòtics

La dona, veïna de Barcelona, venia animals exòtics en pàgines especialitzades i s’estima que la quantitat defraudada podria superar els 15.000 euros. Les espècies ofertades eren variades, des d’aus tropicals fins una guineu. La policia també ha intervingut dues llibretes en les quals figuren els detalls referents a totes les transaccions rebudes per les suposades vendes, així com adreces i números de telèfon de clients.

Investigacions i detenció

Les investigacions van començar arran d’una denúncia presentada a Mataró per una persona que creia haver estat objecte d’una estafa. Aquesta persona manifestava que després de realitzar el pagament corresponent per la compra d’un animal, del qual va tenir coneixement a través d’Internet, no l’havia rebut. Les investigacions posteriors van permetre identificar i detenir l’autora del presumpte frau, comprovant a més la seva implicació en almenys 10 presumptes estafes similars. La majoria dels animals que oferia a través d’Internet eren aus tropicals. En l’operació han intervingut agents de la Brigades de Policia Judicial de les Comissaries de Mataró, Cartagena i Oviedo.

per Redacció | Foto: Malene Thyssen

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris