dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Deu noves parades de bus a Arenys de Mar

arenys_de_mar_renfe_280x87.jpgArenys de Mar disposarà a partir d’aquest mes d’abril de 10 noves parades de bus que amplien l’itinerari urbà que actualment ja ofereix el servei Arenys de Munt-Arenys de Mar.

Arenys de Mar disposarà a partir d’aquest mes d’abril de 10 noves parades de bus que amplien l’itinerari urbà que actualment ja ofereix el servei Arenys de Munt-Arenys de Mar.

Fórmula

Aquesta nova fórmula és fruit de l’entesa entre els ajuntaments de Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt i Arenys de Mar amb la Generalitat de Catalunya, feta a partir de l’actual concessió de transport interurbà. A més, la fórmula adoptada permet connectar una àrea important de ponent amb el centre del municipi. En aquest sentit, la regidoria de Mobilitat del consistori arenyenc ja està treballant per cercar una solució pel sector de llevant, on s’hi ubicaran nous equipaments públics en un futur.

Subvencions

La nova ruta té l’avantatge que aprofita la subvenció de la Generalitat en aquest àmbit i que, altrament, no existeix en els serveis que presten línies únicament urbanes. La posada en marxa d’aquest servei costarà uns 24.000 euros anuals a l’Ajuntament d’Arenys de Mar, xifra que es podria reduir si el nombre d’usuaris supera les previsions que ha efectuat el govern català.

Noves parades

Les noves parades són: l’Estació de tren, Rial del Sepí, Sant Elm-Cementiri, Can Quintana-Tanatori, Fondo de les Creus-Pavelló, Can Nadal-Xifré, Fondo de les Creus-Institut, Partagàs-Bombers, Valldegata-Draper i Muvisa. El nou itinerari es farà 15 cops al dia en feiners. El servei començarà  a les 7:41 h i acabarà a les 21:41 h – horari d’inici a Arenys de Munt – amb una freqüència d’una hora.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris