dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dicten una ordre d’allunyament contra una pacient del CAP de Calella per haver agredit una doctora

hospital_calella_280x87_05.jpgSegons ha informat aquest matí Ràdio Calella, un jutge ha dictat una ordre d’allunyament temporal per a una usuària del Centre d’Assistència Primària (CAP) de Calella per haver agredit, fa aproximadament un mes, una doctora del centre.

cap-calella_100x100.jpgSegons ha informat aquest matí Ràdio Calella, un jutge ha dictat una ordre d’allunyament temporal per a una usuària del Centre d’Assistència Primària (CAP) de Calella per haver agredit, fa aproximadament un mes, una doctora del centre.

Protocol

En declaracions a Ràdio Calella, fonts de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestiona l’Hospital Comarcal de Calella i el CAP, han explicat que "en el moment en què es va produir l’agressió es va activar el protocol corresponent i es va procedir a presentar una denúncia".

Allunyament i multa

El jutge del cas ha dictat una ordre d’allunyament temporal i, també, una multa econòmica contra l’autora de l’agressió. A partir d’ara, i fins que s’acabi l’ordre d’allunyament, aquesta pacient haurà de ser atesa en altres centres sanitaris pròxims.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris