diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diputats maresmencs del tripartit critiquen l’actuació de CiU al Parlament català

parlament_280x87.jpgEls diputats Consol Prados del PSC-Cc, Pere Aragonès d’ERC i Salvador Milà de ICV-EUiA, han fet públic, en un comunicat conjunt, la seva crítica pel que consideren una "actuació partidista i insolidària dels diputats de CiU".

Els diputats Consol Prados del PSC-Cc, Pere Aragonès d’ERC i Salvador Milà de ICV-EUiA, han fet públic, en un comunicat conjunt, la seva crítica pel que consideren una "actuació partidista i insolidària dels diputats de CiU".

Crítiques

Els diputats maresmencs dels partits que donen suport al govern tripartit a la Generalitat, critiquen el que consideren una "instrumentalització i intent d’apropiació partidista que el grup parlamentari de CiU fa de les actuacions i iniciatives unitàries de tots els ajuntaments i forces polítiques de la comarca en temes de mobilitat i infraestructures al Maresme", asseguren.

Propostes de resolució

També critiquen la forma de procedir del grup de CiU que, segons diuen, "de forma sistemàtica i unilateral, sense ni tan sols consultar als altres grups parlamentaris de la comarca, presenta al Parlament de Catalunya propostes de resolució que pretenen requerir al govern de la Generalitat que faci allò que ja s’està fent o ja s’ha acordat entre la Generalitat, els Ajuntaments i el Consell Comarcal". Segons els diputats comarcals del PSC-Cc, ERC i ICV-EUiA, "aquesta actitud de CIU és deslleial i un intent de manipular la opinió pública de la comarca del Maresme", conclouen.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris