dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dos joves armats assalten l’oficina de correus de Calella

correus_280x87.jpgL’oficina de Correus de Calella ha estat atracada avui dimecres, als volts de les 2 del migdia, per dos joves que han saltat el taulell i s’han endut la recaptació.

L’oficina de Correus de Calella ha estat atracada avui dimecres, als volts de les 2 del migdia, per dos joves que han saltat el taulell i s’han endut la recaptació. (Actualització: 20.00 h.)

Armats

Segons ha informat Ràdio Calella, els dos joves han entrat al local amb gorra i una mitja al cap, armats amb pistoles. D’altra banda, una altra persona els esperava fora en un cotxe – un Ford Escort Blanc – que després de l’atracament ha fugit amb tots els implicats pel carrer de les Ànimes fins la carretera N-II, en direcció a Sant Pol de Mar. Els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació, han muntat controls a la carretera. De moment, es desconeix si les armes que duien els atracadors eren reals o simulades, així com la quantitat de diners que s’haurien endut.

Dotacions

Fins el lloc dels fets s’han traslladat dotacions de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i una ambulància que ha hagut d’atendre una dona d’edat avançada que ha patit una crisi d’ansietat com a conseqüència dels fets.

Provisional

Es dóna la circumstància que actualment l’oficina de correus de Calella es troba provisionalment al carrer Monturiol número 16 a l’espera de tornar a la seva seu original, al carrer de Sant Antoni, que actualment s’està reformant totalment.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris