diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dos membres de la Policia Local de Canet guanyen una demanda contra la seva suspensió de funcions

policia_local_280x87_05.jpgEl serveis jurídics de la UGT han guanyat una demanda que van presentar contra la suspensió de funcions de dos membres de la Policia Local de Canet per la presumpta comissió de diverses faltes greus.

El serveis jurídics de la UGT han guanyat una demanda que van presentar contra la suspensió de funcions de dos membres de la Policia Local de Canet per la presumpta comissió de diverses faltes greus.

Sentència

Segons fonts del sindicat, aquesta sentència dictada el passat mes de setembre per la Magistrada-Jutgessa del Jutjat Contenciós administratiu núm. 9 de Barcelona és "contundent i exemplar".

Sancions

Concretament, dos membres de la Policia Local de Canet van ser sancionats amb "tres sancions de suspensió de funcions per la comissió de diverses faltes greus", informen. Ara, la sentència de la jutgessa ha declara nul el Decret de l’ajuntament en virtut del qual s’imposaven aquestes sancions, i a més, imposa les despeses causades a l’Administració. Segons la UGT la sentència – de la qual en reprodueixen diversos fragments a través del seu web – "il·lustra de manera clara, inequívoca i argumentada, quina va ser l’actuació dels responsables policials i polítics d’aquest ajuntament", conclouen.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris