dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dos tècnics d’una empresa de manteniment de gas, imputats per la Policia Local de Malgrat

gas_280x87.jpgLa Policia Local de Malgrat ha imputat penalment dos tècnics d’una empresa de manteniment d’instal·lacions de gas – Mantenigas, S.L. – per violació de domicili, furts i estafa.

La Policia Local de Malgrat ha imputat penalment dos tècnics d’una empresa de manteniment d’instal·lacions de gas – Mantenigas, S.L. – per violació de domicili, furts i estafa.

Modus operandi

Els agents van ser alertats el passat dimecres a la tarda per un veí del municipi, el qual va detectar un frau i va requerir la presència policial. Segons la informació facilitada per la Policia Local, els dos imputats es personaven uniformats en els domicilis objecte de l’estafa, generalment propietat de persones d’avançada edat o de visió reduïda. Es presentaven com inspectors autoritzats i s’acreditaven amb una documentació relativa a l’activitat d’inspecció autoritzada d’instal·lacions de gas.

Preus desorbitats

En tots els casos el preu reclamat pel canvi de gomes i revisions, resultava desorbitat i abusiu, cobrant sempre en efectiu i en cas de recriminacions per part del propietari de l’habitatge, recorrien a les amenaces i a les coaccions.

Imputacions

Els agents de la Policia Local també els han imputat d’un delicte de violació de domicili, com a conseqüència d’accedir a un immoble de Malgrat, en contra de la voluntat de la seva propietària, i de dues faltes penals, una del furt d’un moneder i una d’estafa.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris