dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dosrius destinarà espais del municipi a horts urbans

hort_280x87.jpgL’Alcalde de Dosrius, Josep Jo, ha publicat aquesta setmana un ban on s’informa que a la zona anomenada "La Bomba" s’estan preparant uns espais, d’entre 150 a 200 m2, que es destinaran a horts urbans.

L’Alcalde de Dosrius, Josep Jo, ha publicat aquesta setmana un ban on s’informa que a la zona anomenada "La Bomba" s’estan preparant uns espais, d’entre 150 a 200 m2, que es destinaran a horts urbans.

Disposició dels terrenys

De moment, Dosrius encara no disposa d’aquests terrenys, però l’Ajuntament preveu que en un termini "no massa llarg", la Corporació recepcionarà aquest espai.

Peticions

D’altra banda, amb la finalitat de tenir una previsió de les persones que poden estar interessades en el conreu d’aquests horts, el consistori ha obert un termini per presentar peticions, que durarà fins al dia 14 d’abril de 2009. Les persones interessades poden presentar una sol·licitud davant del registre general de l’Ajuntament de Dosrius, dins l’horari d’atenció al públic.

Requisits indispensables

Un dels requisits indispensables és que les persones interessades ha d’estar empadronades al municipi de Dosrius. Així mateix, tindran preferència totes aquelles persones que estiguin jubilades.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris