dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dues escoles públiques de Canet de Mar fan compostatge casolà

compost_280x87.jpgL’Ajuntament de Canet ha lliurat dos compostadors per a la matèria orgànica a les dues escoles públiques d’infantil i primària de Canet, els CEIP Misericòrdia i Turó del Drac.

L’Ajuntament de Canet ha lliurat dos compostadors per a la matèria orgànica a les dues escoles públiques d’infantil i primària de Canet, els CEIP Misericòrdia i Turó del Drac.

Compostador

Els compostadors formaven part de les millores proposades per l’empresa de neteja de les dependències municipals a l’hora de licitar el corresponent concurs públic, entre les que s’inclouen els dos centres docents públics. Cal tenir en compte que a les dues escoles hi dinen un nombre considerable de nens i nenes i, per tant, es genera residu orgànic.

Compost

A partir de la matèria orgànica de la brossa es pot generar el compost, un producte útil per ser aprofitat per la terra. Segons l’Ajuntament, "fent el compostatge directament a les escoles, a més a més d’aplicar criteris conscients de sostenibilitat, es produeix una simplificació de la recollida i el tractament d’aquest residu i, per tant, un estalvi econòmic per a les finances municipals".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris