dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dues marxes reivindicatives tallen aquest diumenge la carretera N-II

tall_n-ii_280x87.jpgLa carretera Nacional II serà tallada aquest diumenge 5 de juliol, al matí, per dues convocatòries reivindicatives. D’altra banda, la Plataforma Cívica Camí Ral ha presentat una denúncia contra ACESA.

La carretera Nacional II serà tallada aquest diumenge 5 de juliol, al matí, per dues convocatòries reivindicatives. D’altra banda, la Plataforma Cívica Camí Ral ha presentat una denúncia contra ACESA.

Primer tall

El primer tall de la N-II tindrà lloc entre les rotondes de la carretera d’Argentona i la de Santa Margarida, a partir de les 10 del matí, a càrrec de la Plataforma per a la Recuperació i Defensa de les Platges de Cabrera i Vilassar de Mar. L’objectiu de la protesta "és reivindicar la recuperació urgent de les platges" tenint en compte que encara, hores d’ara, no s’han iniciat les tasques de regeneració de la sorra prevista a les platges de Cabrera de Mar i "tampoc s’han adoptat mesures per evitar la seva regressió", asseguren des de la plataforma.

Segon tall

L’altre tall, s’iniciarà a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a partir de dos quarts d’11 del matí, en un acte festiu organitzat per la Plataforma "No N-II". Des d’aquest punt, sortirà una concentració ciutanana que anirà a peu fins a Premià de Mar. La festa inclourà, entre altres activitats, música, inflables, tallers, ruixada amb una cuba a pressió i un banc de sang. També, aquesta Plataforma ciutadana ha qualificat d’"exitosa" la mobilització que van fer el passat 2 de juliol, a l’autopista C-32, per a "celebrar" els 40 anys de la inauguració de l’autopista i del peatge al que s’oposen des de fa anys.

Denúncia contra ACESA

D’altra banda, la Plataforma Cívica Camí Ral ha presentat una denúncia contra la concessionària de l’autopista, ACESA, perquè aquesta empresa "va retirar les 8 banderoles que havíem penjat a la rotonda de davant de l’accés de l’autopista, en el terme municipal de Premià de Mar, en zona pública". Segons informa el president de la Plataforma, Rafel Anguera, "les banderoles van ser agafades per personal de manteniment d’ACESA". Anguera considera que aquesta empresa "no tenia cap dret a agafar-les" perquè comptaven amb el permís de l’Ajuntament de Premià de Mar i que "és un atemptat contra la llibertat d’expressió".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris