dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El 30è Concurs de Teatre de Pineda presenta la darrera obra del concurs

centre_cultural_i_recreatiu_de_pineda_280x87_02.jpgEl Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar acollirà el proper diumenge 1 de març, a les 6 de la tarda, la darrera representació del concurs de teatre, "La senyora Florentina i el seu amor Homer".

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar acollirà el proper diumenge 1 de març, a les 6 de la tarda, la darrera representació del concurs de teatre, "La senyora Florentina i el seu amor Homer".

30è Concurs

El 30è Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar es troba en la seva recta final. El proper diumenge es podrà veure l’última de les obres que participen al concurs. L’obra escollida per tancar aquesta edició és "La senyora Florentina i el seu amor Homer", de Mercè Rodoreda. La representació anirà a càrrec de l’Agrupació Teatral Benet Escriba de Sant Feliu de Guíxols, sota la direcció de Ricard Pelló.

Balanç

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar fa un balanç positiu d’aquesta nova edició del concurs i es mostra "molt satisfet de l’èxit de públic que ha assistit a la sala durant aquests dos mesos que ha durat el concurs". Per aquest motiu, amb l’objectiu de premiar la fidelitat dels seus espectadors, l’entitat sortejarà dues entrades per assistir el divendres 6 de març al Teatre Goya a Barcelona per a veure l’obra "Els nois d’història". El sorteig se celebrarà, entre totes les persones que hagin adquirit la seva entrada, durant l’entreacte de la representació de l’obra "La senyora Florentina i el seu amor Homer".

La Gran Nit

La Gran Nit del Teatre del 30è Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar, que és el nom que rep la Gala de Cloenda i Lliurament de Premis, tindrà lloc el dissabte 18 d’abril, a partir de les 10 de la nit, a la Sala Gran del Centre.

La darrera representació

Homer i Florentina eren amics de petits i es van enamorar. Van quedar que a la majoria d’edat es casarien. Quan Florentina se’n va anar al poble a cuidar la seva mare, Homer es va casar. L’obediència als pares, a la família… el van obligar. Quan Florentina va tornar a Barcelona després de mesos i mesos sense notícies va trobar el promès casat. Va passar el temps i Homer, casat i amb fills, cada divendres anava a una casa de Sant Gervasi a veure la Florentina i a dir-li que l’estimava.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris