dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Balís de Llavaneres, campió de Catalunya al Campionat d’Optimist per equips

optimist_280x87.jpgEl Club Nàutic El Balís de Llavaneres ha estat el guanyador del Campionat de Catalunya de la Classe Optimist per Equips, celebrat els dies 21 i 22 de març, al Club Nàutic Cambrils.

El Club Nàutic El Balís de Llavaneres ha estat el guanyador del Campionat de Catalunya de la Classe Optimist per Equips, celebrat els dies 21 i 22 de març, al Club Nàutic Cambrils.

Campions

Els Cinc regatistes d’El Balís – David Charles, Adriana Rodés, Àlex Charles, Pablo De Cortada i Willy Pi-Suñers – van disputar a Cambrils els encontres amb els clubs El Masnou, Cambrils, Garraf, Port d’Aro, Salou, Llançà i Arenys de Mar; on van assolir el campionat sense perdre cap regata.

Subcampionat

El podi va ser dominat per dos equips maresmencs, doncs el subcampionat va ser per als regatistes del Club Nàutic El Masnou: Sílvia Mas, Adrià Àlvarez, Guillem Delgado, Marina Cano i Sígfrid Rovira.

Competició

Els vuit equips que van pendre part al campionat van disputar durant la jornada de dissabte un total de 28 proves, que van classificar els quatre equips que van competir en les semi-finals i finals.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris