dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Balís de Llavaneres prepara la 23a Setmana Catalana de Vela

club_nautic_el_balis_280x87.jpgEl Club Nàutic el Balís de Llavaneres acollirà de l’1 al 3 de maig la 23a edició de la Setmana Catalana de Vela. El club preveu la participació de prop de 800 esportistes i 500 embarcacions a vela.

El Club Nàutic el Balís de Llavaneres acollirà de l’1 al 3 de maig la 23a edició de la Setmana Catalana de Vela. El club preveu la participació de prop de 800 esportistes i 500 embarcacions a vela.

Setmana Catalana

Es tracta d’una regata de nivell 1 per a totes les classes de vela lleugera i creuer, considerada la gran festa de la vela a Catalunya perquè representa tot el teixit esportiu del litoral català.

Participació

Els esportistes i embarcacions participants es distribuiran en 6 àrees de regata. Els més joves competiran en classes com l’Optimist, el Patí de Vela Junior, la planxa Bic Techno 293 i el Làser 4.7. Laser Estàndard i Radial, Estel, Europa i 420 seran les classes de monocasc individuals i dobles. Els Catamarans, el Patí de Vela i el Kite Surf mostraran la seva velocitat i, d’altra banda, amb la Vela Radio Control arribaran les regates intenses. L’espectacle el completarà la flota de Creuers i Monotips, amb els millors patrons i tripulacions del litoral.

Voluntaris

Paral·lelament, el Club cerca voluntaris per a col·laborar amb l’esdeveniment esportiu i, en aquest sentit, ha obert el període d’inscripcions corresponent.

Fins el 2010

El CN el Balís va rebre l’encàrrec de la Federació Catalana de Vela d’organitzar la Setmana Catalana de Vela fins el 2010.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Club Nàutic El Balís

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris