dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El bloc de Laureà Folch guanya el premi Blocs Catalunya dins la categoria de formats audiovisuals

premi_blocs_catalunya_280x87.jpgVic va acollir divendres 2 d’octubre el lliurament de guardons de la segona edició dels premis Blocs Catalunya. El bloc del vilassarenc Laureà Folch, actual regidor de Vilassar de Mar, ha guanyat el premi de formats audiovisuals.

moblog_600x400.jpgVic va acollir divendres 2 d’octubre el lliurament de guardons de la segona edició dels premis Blocs Catalunya. El bloc del vilassarenc Laureà Folch, actual regidor de Vilassar de Mar, ha guanyat el premi de formats audiovisuals.

Agraïment

Laureà Folch és l’actual regidor de Comunicació, Participació, i Noves Tecnologies de Vilassar de Mar i, amb anterioritat, va ser editor de Vilaweb Vilassar de Mar. Durant el lliurament de premis, Folch va agrair a STIC.cat "aquest magnífic treball que està realitzant, i que ha aconseguit que en tan sols dos edicions, l’acte sigui ja un dels esdeveniments de referència de la Internet catalana". El seu bloc guanyador és el primer ‘Moblog’ per a UMTS que tan sols necessita connexió a Internet, o bé un dispositiu mòbil amb connexió GPRS o UMTS. Així, des de qualsevol part del món amb cobertura es pot actualitzar el contingut d’un Moblog en temps real i mitjançant el qual es pot enviar text, imatges més text, vídeo i àudio.

Blocs inscrits

La segona edició d’aquests guardons va comptar amb la inscripció de més de 600 blocs catalans i s’han rebut més de 20.000 votacions a través del web. Finalment, l’elecció dels guanyadors la va fer un jurat de professionals d’entre els 10 blocs finalistes de cadascuna de les vuit categories dels premis.

per Redacció | Foto: Adrià Costa (osona.com)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris