diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Cau de Pineda guanya el Premi Jaume Ciurana per la construcció d’un pont de fusta sobre la riera

pont_pineda_280x87.jpgL’Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Montpalau de Pineda de Mar ha guanyat el Premi Nacional de Medi Ambient "Jaume Ciurana" de la Generalitat de Catalunya per la construcció d’un pont de fusta sobre la riera de Pineda, en el paratge de la Font del Ferro.

L’Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Montpalau de Pineda de Mar ha guanyat el Premi Nacional de Medi Ambient "Jaume Ciurana" de la Generalitat de Catalunya per la construcció d’un pont de fusta sobre la riera de Pineda, en el paratge de la Font del Ferro.

Proposta

La Plataforma Salvem la Vall de la Riera de Pineda va ser l’entitat que va proposar al Cau pinedenc per haver fet el pont en la recuperació de la Font del Ferro.

Entorn Natural

Segons el jurat, l’Agrupament Escolta pinedenc ha rebut el premi per haver contribuït a la millora de l’entorn natural, i "per fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, l’esperit de servei i el compromís envers la societat, i l’amor i el respecte per la natura".

Premi Ciurana

Aquest guardó es dóna sempre a una entitat que treballi amb joves i en aquest cas també s’ha valorat molt positivament la col·laboració amb una altra entitat. El premi va ser instituït per l’Associació Mossèn Batlle, en record i homenatge a en Jaume Ciurana i Galceran, antic escolta.

Generalitat

El Cau de Pineda ha rebut el premi aquest dimecres, 22 d’abril, de mans del Conseller de Governació, Jordi Ausàs, al Palau de la Generalitat. Una delegació de 15 caps del cau pinedenc han participat en l’acte de lliurament. Els membres de l’AEiG Montpalau de Pineda s’han mostrat molt contents i consideren que "és també un reconeixement al Cau de Pineda en la seva tasca de defensa del medi ambient i l’educació dels infants i joves des del 1962", han dit.

94 obres

En aquesta edició dels Premis s’han presentat un total de 94 obres, en les seves diferents modalitats, on ha predominat la gran qualitat de les obres presentades.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: pinedacau.cat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris