dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El CEIP d’Òrrius no pot obrir a causa del temporal de vent

corrent_280x87.jpgUn total de 28 centres educatius no han pogut fer classe avui, a Catalunya, pels desperfectes causats pel temporal de vent d’aquest cap de setmana. Al Maresme, el CEIP Òrrius, amb 72 alumnes, no ha pogut obrir per falta de subministrament elèctric.

Un total de 28 centres educatius no han pogut fer classe avui, a Catalunya, pels desperfectes causats pel temporal de vent d’aquest cap de setmana. Al Maresme, el CEIP Òrrius, amb 72 alumnes, no ha pogut obrir per falta de subministrament elèctric.

Electricitat

A més, aquest centre educatiu maresmenc també ha patit alguns desperfectes ocasionats pel vent. Fonts municipals han confirmat a Diari Maresme que en aquests moments algunes zones de la població encara no tenen electricitat i desconeixen quan es restablirà el servei.

Avaluant els danys

Per altra banda, segons el Departament d’Educació, actualment s’estan avaluant els danys causats pel temporal de vent en els edificis escolars, i es treballa per habilitar els espais alternatius necessaris perquè els centres amb els desperfectes més importants no perdin més dies de classe.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris