dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Maresme obre les seves portes

engrescaad_280x87.jpgEl Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme acollirà el proper dissabte, 30 de maig, una jornada de portes obertes per a celebrar el seu tercer aniversari.

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme acollirà el proper dissabte, 30 de maig, una jornada de portes obertes per a celebrar el seu tercer aniversari.

EngresCAAD!

Durant la festa batejada amb el nom "EngresCAAD!", el CAAD ha programat un seguit d’activitats lúdico-educatives que se celebraran a les mateixes instal·lacions del centre que són, entre d’altres, el taller "Sembleu gat i gos" per a nens i nenes, la celebració d’una taula rodona sobre "El paper dels animals de companyia a la nostra societat" i un fi de festa amenitzat pel grup de rock maresmenc Water D Vater.

Nova Associació

Coincidint amb la festa, es donarà conéixer l’Associació d’Amics del CAAD Maresme, una nova entitat constituida per un grup de voluntaris i voluntàries que volen continuar treballant amb el Centre per intentar trobar una llar als gossos i gats abandonats que hi ha en aquest Centre d’Acollida.

Representació institucional

L’acte institucional de benvinguda serà a càrrec de l’alcalde d’Argentona, Pep Masó, la directora del CAAD Maresme, Mar Alcalà i el president del Consell Comarcal del Maresme.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris