divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Centre Innova de Pineda ofereix un “Pack Anticrisi” als comerciants del municipi

paquet_280x87.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar ofereix a través del Centre Innova un programa als comerciants del municipi, anomenat "Pack Anticrisi", perquè facin front a la crisi econòmica.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ofereix a través del Centre Innova un programa als comerciants del municipi, anomenat "Pack Anticrisi", perquè facin front a la crisi econòmica.

Programa de suport

Segons el consistori, es tracta d’un programa de suport dissenyat i dirigit als comerciants de Pineda, no només per fer front a la crisi, sinó també per sortir-ne reforçat i guanyar en competitivitat. En aquest sentit, el servei de Comerç i Turisme del Centre Innova ofereix formació en eines de gestió i altres habilitats per als comerciants, assessorament per implantar les millores que aconselli la diagnosi de cada cas i, també, el disseny d’un pla personalitzat de millora per a cada comerç.

Competitivitat

Aquest pla, que pretén fer més competitiu el comerç pinedenc, també inclou l’assistència a jornades de cooperació empresarial, jornades informatives i formació especialitzada.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris