dimarts, 27 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El centre Innova, per fi

L’Ajuntament de Pineda de Mar va aprovar el passat dia 11 de febrer les bases del concurs per a l’atorgament de llicència per a l’ús "privatiu" de 5 mòduls d’oficina pel viver d’empreses del Centre Innova. El viver d’empreses és una iniciativa municipal pensada per acollir empreses en procés de creació o consolidació, amb una antiguitat inferior a un any, que presentin un projecte empresarial innovador.

El centre Innova havia de ser la gran aposta de Xavier Amor, l’alcalde de Pineda de Mar, per crear llocs de treball i centralitzar un teixit empresarial que veiés en aquest edifici un referent a l’Alt Maresme. I és que des de que era regidor de Promoció Econòmica i Ocupació aquest era el seu objectiu, quasi personal, i que va servir per a que es comencés a parlar d’ell com un jove polític amb facilitat per trobar recursos i que no li feia mandra picar a totes les portes.

El projecte s’ha endarrerit masses cops. I el ple funcionament de l’edifici no ha complert el calendari previst. Però ara, amb els concursos per utilitzar el viver, comença una nova etapa d’oportunitats. Amb la crisi, cal donar totes les facilitats possibles a les petites i mitjanes empreses. Són aquestes les que innoven, donen valor afegit, i les que poden sobreviure a un cicle on els especuladors ja no poden portar més temps la màscara.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris