dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Circ Petit estrena aquesta Setmana Santa un espectacle de circ-teatre per a totes les edats

carrero_280x87.jpgEl Circ Petit de Pineda de Mar presentarà el proper divendres, 10 d’abril, el seu espectacle Carrer-Ó, un circ-teatre que representaran a la seva carpa ubicada al Camí de Can Martorell del municipi pinedenc.

El Circ Petit de Pineda de Mar presentarà el proper divendres, 10 d’abril, el seu espectacle Carrer-Ó, un circ-teatre que representaran a la seva carpa ubicada al Camí de Can Martorell del municipi pinedenc.

L’espectacle

Es tracta d’un espectacle per a tots els públics en el que intervenen un actor i quatre artistes de circ que a través dels seus números d’acrobàcia, corda, aèria, malabars, corda fluixa, rebot, teles i ports acrobàtic, delectaran als espectadors.

Circ-teatre

Carrer-Ó és un espectacle de circ-teatre que narra la història de un vell escriptor que ha perdut la seva inspiració. No té amics i ho ha perdut tot: la casa, la família, la fama,… Ara viu en un Carrer-Ó d’un barri decadent habitat per quatre vagabunds molt peculiars. Són persones que tenien un bon treball i, no se sap perquè, han acabat vivint en caixes de cartró davant la casa de l’escriptor.

Representacions

L’espectacle es podrà veure els dies propers dies 10, 11 i 12 d’abril, a les 7 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 5 euros.

El Circ Petit

L’associació "El Circ Petit", abans coneguda com "Cia Yabacirkus", es va crear l’any  2000 i, des de llavors, ha estat exhibint-se pel territori espanyol, italià i grec en espais ben diversos, com ara festivals, circs, fires, teatres, carrers, etc. i, també, en espais privats i públics tant per celebracions populars com per grans esdeveniments, com les Olimpíades d’Hivern de Torino 2006. Actualment, "El Circ Petit" té una carpa estable instal·lada a Pineda de Mar, ciutat reconeguda com a "Ciutat del Circ". Aquesta carpa és la seu de la companyia i en ella realitzen espectacles per a tots els públics, quan no es troben de gira, i també hi tenen una Escola de Circ.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris