diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Consell Comarcal deixa sense efecte el conveni amb Evolution Race per organitzar el Challenge

challenge_280x87_08.jpgL’èxit de l’edició del Challenge Costa de Barcelona-Maresme celebrat el passat 4 d’octubre, contrasta amb la polèmica que va esclatar poc després de la prova. L’empresa propietària de la marca, la companyia TEAMChallengeGmbH, va rescindir el contracte de cessió de drets a l’empresa organitzadora, Evolution Race.

L’èxit de l’edició del Challenge Costa de Barcelona-Maresme celebrat el passat 4 d’octubre, contrasta amb la polèmica que va esclatar poc després de la prova. L’empresa propietària de la marca, la companyia TEAMChallengeGmbH, va rescindir el contracte de cessió de drets a l’empresa organitzadora, Evolution Race.

Conveni

Ara, segons informen fonts del Consell Comarcal del Maresme (CCM), el plenari ha decidit deixar sense efecte el conveni subscrit amb Evolution per a l’organització del Challenge després que aquesta empresa, "de manera unilateral", publicités i obrís les inscripcions per a l’edició 2010 del Mig Challenge i del Challenge de llarg recorregut sense comptar amb les administracions ni amb els serveis afectats, "principalment trànsit", puntualitzen. Aquesta decisió dels municipis maresmencs s’ha acollit a la clàusula tercera del conveni signat el mes d’abril, on s’especifica que l’empresa Evolution "resta obligada… a coordinar-se amb el CCM, Ajuntament de Calella i els Ajuntaments afectats en les accions de gestió de la via pública".

Inscripcions on-line

Les mateixes fonts informen que el CCM i l’ajuntament de Calella han requerit en tres ocasions Evolution a suspendre les inscripcions, "però l’empresa ha fet cas omís i les inscripcions continuen actives a través del web: challenge-barcelona.com".

Drets de la marca

Cal recordar també que el passat 22 d’octubre la companyia TEAMChallengeGmbH, propietària de la marca Challenge, va notificar al Consell Comarcal que havia resolt el contracte de cessió de drets de la marca Challenge signat el seu dia amb Evolution Race. Davant d’aquest fet, el CCM i l’ajuntament de Calella van requerir l’empresa alemanya i Evolution a acreditar la propietat de la marca i la vigència o no dels drets d’explotació a Espanya. Segons la informació facilitada, "la resposta de les dues empreses també ha estat cabdal a l’hora de fixar el posicionament de l’administració". Malgrat aquesta decisió del Consell Comarcal del Maresme, tant l’ajuntament de Calella com el Consell Comarcal del Maresme han manifestat que segueixen apostant perquè el 2010 la comarca del Maresme sigui territori de triatlons internacionals.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris