dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Consell Comarcal i CCOO treballaran junts per millorar el pas del món escolar al laboral

bernat_costas_i_ovidi_huertas_280x87.jpgComissions Obreres (CCOO) i el Consell Comarcal del Maresme han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per millorar la transició entre formació i inserció laboral dels joves.

bernat_costas_i_ovidi_huertas.jpgComissions Obreres (CCOO) i el Consell Comarcal del Maresme han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per millorar la transició entre formació i inserció laboral dels joves.

Treball conjunt

Fruit de l’acord, el Consell Comarcal i CCOO treballaran conjuntament en el desenvolupament d’accions encaminades a millorar aquest procés, principalment per als joves maresmencs d’entre 16 i 25 anys.

Suport personalitzat

Concretament, CCOO orientarà al col·lectiu de joves perquè puguin definir el seu itinerari formatiu i professional d’acord amb les pròpies capacitats i preferències, però també vinculades a la situació i a les necessitats del mercat de treball. Un altre objectiu important serà la millora de la qualitat en l’ocupació d’aquest col·lectiu.

Demandes

Totes les demandes i actuacions es canalitzaran a través dels professionals dels serveis i equipaments municipals dels diferents àmbits que treballen amb joves com l’ocupació, l’educació i els serveis socials.

Signatura

L’acord ha estat signat, a la Sala de Plens del Consell Comarcal, entre el conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme, Bernat Costas, i el secretari general de la Unió Intercomarcal CCOO Vallès Oriental-Maresme, Ovidi Huertas.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris