diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El consistori de Santa Susanna posa en marxa l’e-tram per realitzar gestions a través d’Internet

e-tram_280x87.jpgSeguint l’exemple d’altres consistoris maresmencs, l’Ajuntament de Santa Susanna ha posat en marxa l’e-tram, un servei que permet realitzar gestions a través del web municipal i que evitarà desplaçaments i cues innecessàries.

e-tram_580x180.jpgSeguint l’exemple d’altres consistoris maresmencs, l’Ajuntament de Santa Susanna ha posat en marxa l’e-tram, un servei que permet realitzar gestions a través del web municipal i que evitarà desplaçaments i cues innecessàries.

Objectius

Segons el consistori, l’objectiu és facilitar als ciutadans i a les empreses les gestions i els tràmits municipals. Concretament, l’e-tram és un mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per Internet – integrat a la plataforma del Consorci AOC – que permet realitzar gestions els 365 dies de l’any durant les 24 hores.

Avantatges

Un dels principals avantatges és que "els usuaris podran estalviar temps i desplaçaments a l’Ajuntament, així com fer cues innecessàries", informen les mateixes fonts. A més, contempla totes les garanties de seguretat i jurídiques necessàries en aquest tipus de gestions telemàtiques, amb un registre d’identificació i, en alguns casos, autentificació de la signatura digital.

Serveis

Actualment, es poden realitzar els següents serveis a través de la xarxa: instància genèrica, cita amb càrrec electe o tècnic municipal, volant d’empadronament actual, volant d’empadronament històric, volant de convivència actual, volant de convivència històrica, domiciliació de tributs, taxes i preus públics i certificats de rebuts de cobrament de tributs municipals. Per fer servir aquest nous servei cal accedir al bàner ‘e-tram’ que apareix al web de l’Ajuntament.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris