diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El consistori de Vilassar de Mar aprova dues mocions en suport a la consulta d’Arenys de Munt

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_07.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar va aprovar en el Ple ordinari celebrat dijous passat, 17 de setembre, dues mocions relacionades amb la consulta popular per la independència celebrada a Arenys de Munt.

ajuntament_arenys_de_munt_.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar va aprovar en el Ple ordinari celebrat dijous passat, 17 de setembre, dues mocions relacionades amb la consulta popular per la independència celebrada a Arenys de Munt.

Dues mocions

En el seu contingut, les mocions – una presentada conjuntament per ERC i CiU, i l’altra per ICV – donen suport a l’Ajuntament d’Arenys de Munt per les actuacions referents a la consulta independentista realitzada el passat 13 de setembre. En els seus escrits aquesta partits "encoratgen la societat civil i mostren suport institucional a la realització de consultes similars, i manifesten el rebuig per l’autorització que va rebre de l’Estat la manifestació de la Falange Espanyola coincidint amb la consulta independentista". Les mocions van ser aprovades amb els vots a favor de CiU, ERC i ICV, i els vots en contra del PSC i el PP.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris