dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El consistori torderenc aprova una moció de suport a les consultes populars

tordera_280x87_08.jpgL’Ajuntament de Tordera ha aprovat aquest dimecres, en sessió plenària, el seu suport al procés de consulta popular que va tenir lloc a Arenys de Munt el passat 13 de setembre sobre la independència de Catalunya.

L’Ajuntament de Tordera ha aprovat aquest dimecres, en sessió plenària, el seu suport al procés de consulta popular que va tenir lloc a Arenys de Munt el passat 13 de setembre sobre la independència de Catalunya.

Consultes

La moció presentada pels grups de CiU, MAT i ERC, que no ha comptat amb els vots del PSC, també dóna suport a la resta de consultes que, en aquest sentit, es celebrin en un futur a Catalunya i "que es desenvolupin amb civisme i respecte als valors democràtics", afegeixen.

Societat Civil

A part del suport a la consulta, el text aprovat també "manifesta el rebuig de l’ajuntament de Tordera a l’intervencionisme que l’Estat espanyol que va mostrar en contra de la consulta d’Arenys de Munt", asseguren. Finalment, la moció "sol·licita a totes les institucions, entitats i ciutadania en general, respecte democràtic per a les iniciatives democràtiques sorgides de la societat civil".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris