dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Consorci Sanitari del Maresme garanteix la cobertura durant aquest estiu

hospital_de_mataro_280x87_07.jpgSortint al pas davant les concentracions fetes pels fets esdevinguts a l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid, el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) assegura en un comunicat la cobertura durant l’agost.

hospital_de_mataro_800x600_02.jpgSortint al pas davant les concentracions fetes pels fets esdevinguts a l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid, el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) assegura en un comunicat la cobertura durant l’agost.

Vacances

El Consorci, que ha lamentat els fets, ha garantit la cobertura de les vacances del personal "en la seva globalitat" i "amb les substitucions necessàries". També, el CSdM informa que durant aquest any 2009 ha ampliat la plantilla en 39 infermeres a l’hospital de Mataró i 8 infermeres al sociosanitari, "amb l’objectiu de garantir les suplències i la planificació de vacances, festius i permisos". Segons les mateixes fonts, "això suposa també una estabilització dels contractes de substitució".

Professionals

D’altra banda, la cobertura de llocs específics com UCI, Neonats, Triatge d’urgències, Quiròfan, "es fa amb professionals amb formació específica de postgrau o personal expert" i afegeixen que "els professionals de nova contractació es formen prèviament i es tutoritzen". Finalment, el Consorci ha assegurat que tant l’any 2008 com el 2009 "ha continuat incrementant els seus llocs de treball, de forma significativa, per donar la resposta adequada a les necessitats assistencials així com la posta en marxa de nous dispositius", conclou.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris