dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Corte Inglés de Mataró podria començar a construir-se a finals de l’any 2010

corte_ingles_mataro_280x87.jpgLa societat municipal Promocions Urbanístiques de Mataró (PUMSA) i el Corte Inglés han signat avui dimarts l’escriptura pública de la parcel·la on s’instal·larà el futur centre comercial.

La societat municipal Promocions Urbanístiques de Mataró (PUMSA) i el Corte Inglés han signat avui dimarts l’escriptura pública de la parcel·la on s’instal·larà el futur centre comercial.

Can Fàbregas

Aquest terreny ocupa la zona on actualment es troba l’antiga farinera de Can Fàbregas i de Caralt, motiu per al qual plataformes ciutadanes encapçalades per Salvem Can Fàbregas s’han oposat des de fa anys a la construcció del centre comercial en aquest indret. La parcel·la, que compta amb una edificabilitat de 26.576 m2, està delimitada pels carrers de Miquel Biada, la ronda d’Alfons XII, carrer de José M. Torrijos i el passatge de José M. Torrijos.

Construcció

El consistori mataroní preveu que El Corte Inglés podria iniciar les obres de construcció del futur centre comercial cap a finals de l’any 2010 o a principis del 2011. Segons l’Ajuntament, "El Corte Inglés a Mataró generarà un nombre superior a 800 nous llocs de treball". D’altra banda, el nou centre inclourà tots els serveis que ofereix aquesta firma.

Signatura

L’acord ha estat signat pel director general d’El Corte Inglés a Catalunya, Angel Montesinos, i per l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris