diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El DPTOP licita per 800.000 euros la millora d’1,7 Km del paviment de la carretera B-40, a Mataró

asfalt_280x87.jpgEl Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui dimecres la licitació per la millora del paviment de la carretera B-40, al terme municipal de Mataró, amb un pressupost de prop de 800.000 euros.

millora_asfalt_carretera_b-40_mataro_800x600.jpgEl Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui dimecres la licitació per la millora del paviment de la carretera B-40, al terme municipal de Mataró, amb un pressupost de prop de 800.000 euros.

Trams deteriorats

Segons informa el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), el projecte abasta diversos trams d’aquesta carretera que sumen 1,7 quilòmetres, aproximadament, "per tal de resoldre el deteriorament derivat del pas del temps".

Actuacions

Les obres consistiran bàsicament en la rehabilitació del paviment, amb el sanejament dels flonjalls i l’estesa d’una nova capa d’aglomerat asfàltic. Així mateix, es realitzaran les actuacions complementàries de conservació del drenatge longitudinal i transversal, dels sistemes de contenció de vehicles, i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical.

Altres millores

D’altra banda, l’actuació es completarà amb la renovació de les pantalles acústiques per a minimitzar els sorolls, ja que les existents estan molt deteriorades, la instal·lació d’un nou semàfor a la cruïlla existent entre la via Sergia i el carrer de la  Bobinadora, l’enjardinament i la millora de la xarxa de reg. Les obres compten amb un pressupost de 799.487 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris