diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Feder subvenciona el 50% del Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme

centre_congressos_mataro_280x87.jpgEl Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) subvencionarà amb 944.297 euros la construcció del Centre de Congressos i Reunions Mataró-Maresme.

centre_congressos_mataro_.jpgEl Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) subvencionarà amb 944.297 euros la construcció del Centre de Congressos i Reunions Mataró-Maresme.

Ubicació

El Centre, que estarà ubicat al parc tecnològic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme, es troba actualment en construcció al polígon del Rengle de Mataró.

Subvenció

Emmarcat dins l’eix 4 de la convocatòria del Feder, destinat a la regeneració urbana i local, el futur Centre de Congressos compta amb una despesa total de 1.888.595 euros i, per tant, el Fons Europeu finançarà el 50%.

Equipament

L’equipament que s’està construint, té com a objectiu donar servei al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme i a totes les empreses tecnològiques i entitats interessades. Segons informen els seus impulsors, "la seva construcció permetrà a Mataró explotar el segment turístic de les reunions". Vinculat a l’Escola Universitària del Maresme, que ofereix una diplomatura en turisme, aquest Centre es presenta com "un espai idoni per a la potenciació de Catalunya com a referent en formació de turisme".

Característiques

El Centre de Congressos i Reunions Mataró-Maresme ocuparà dues plantes (baixa i subterrània) i tindrà una superfície total de 3.550 m2. També disposarà d’un espai de congressos i reunions, amb sala d’actes amb capacitat per a 350 persones i un espai per realitzar fires; els Espais Talent, integrats per sales de reunions i petits seminaris dedicats a la formació; l’Espai per a les idees, "on es podrà treballar i llegir", i un punt de l’Oficina de Turisme de Mataró.

per Redacció | Foto: Tecnocampus.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris