dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Festimatge acull una exposició de fotoperiodisme de la família Pérez de Rozas

perez_de_rozas_280x87.jpgEmmarcat dins les nombroses activitats i exposicions programades en el Festimatge de Calella 2009, la Sala de l’Ajuntament Vell de Calella acull fins el proper 26 d’abril la mostra "Fotoperiodisme a Catalunya", amb fotografies realitzades per la família Pérez de Rozas.

Emmarcat dins les nombroses activitats i exposicions programades en el Festimatge de Calella 2009, la Sala de l’Ajuntament Vell de Calella acull fins el proper 26 d’abril la mostra "Fotoperiodisme a Catalunya", amb fotografies realitzades per la família Pérez de Rozas.

Exposicions

Aquest arxiu fotogràfic dels Pérez de Rozas reflecteix, en bona part, la història de la societat catalana del segle XX. La mostra, que comença amb l’Exposició Universal de Barcelona de 1929 i la monarquia d’Alfonso XIII, està ordenada cronològicament i els seus autors l’han dividit en cinc èpoques diferents. També, aquesta exposició comparteix espai amb la mostra "La llibertat i el combat a l’exili" amb fotografies de Patrik Robert i amb "Introspectiva" del fotògraf José R. Luna de la Ossa.

Visites

Aquestes exposicions es poden visitar de dilluns a divendres, de 18 a 21 h., i dissabtes i festius de 12 a 14 h. i de 18 a 21 h.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris