divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Fiscal obre diligències per l’edifici construït a l’avinguda Maresme de Sant Cebrià

sant_cebria_280x87_02.jpgEl Fiscal ha obert una investigació per un presumpte delicte urbanístic, en relació a un edifici construït a l’avinguda Maresme de Sant Cebrià de Vallalta.

El Fiscal ha obert una investigació per un presumpte delicte urbanístic, en relació a un edifici construït a l’avinguda Maresme de Sant Cebrià de Vallalta.

Permís d’obres

El passat mes de febrer, el grup municipal del PSC de Sant Cebrià, a l’oposició, va denunciar que aquest edifici no podia comptar amb el corresponent permís d’obres perquè es trobava pendent d’unes modificacions urbanístiques puntuals per part de la Generalitat i, malgrat això, aquesta promoció es troba actualment completament aixecada.

Documentació

Ara, la Fiscalia ha requerit a l’ajuntament que aporti la documentació referent a la llicència d’obres del projecte executiu, que va atorgar el 18 de març quan l’edifici estava ja construït. També ha demanat el corresponent expedient de legalitat urbanística que, segons manifesten els socialistes, "evidentment, no existeix".

Informes

També, el Fiscal ha demanat els informes de l’arquitecte municipal, com el del mes de novembre on recomanava a l’equip de govern aturar les obres perquè no havia permís per iniciar-les. Segons el PSC, "el govern de ERC i CiU va fer cas omís i varen dir en el ple que no coneixien dit informe".

Conveni

Finalment, el fiscal també ha demanat el nom dels regidors que varen votar a favor del conveni signat entre l’ajuntament i l’empresa constructora.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris