divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El foment de l’ocupació uneix Pineda i Santa Susanna

centre_innova_de_pineda_280x87.jpgEls ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna van signar el passat 12 de març un conveni de col·laboració en matèria d’ocupació i desenvolupament local i econòmic.

Els ajuntaments de Pineda de Mar i Santa Susanna van signar el passat 12 de març un conveni de col·laboració en matèria d’ocupació i desenvolupament local i econòmic.

Centre Innova

El nou conveni permetrà que els residents de Santa Susanna en procés de recerca de feina, així com el teixit empresarial d’aquest municipi, puguin fer ús dels diferents serveis del Centre Innova de Pineda de Mar. Entre els serveis que s’ofereixen hi ha la gestió d’ofertes laborals des de la borsa de treball conjunta; l’Orientació i assessorament laboral; programes de formació contínua per a treballadors i ocupacional per a persones en atur; l’assessorament empresarial per a diversificació de l’oferta comercial i de serveis; i l’assessorament per a persones emprenedores que vulguin obrir una empresa.

Unir esforços

Segons els responsables municipals, aquest conveni escenifica la necessitat que en l’actual situació econòmica s’uneixin esforços per fomentar més ocupació a la zona i cooperar i treballar amb el sector empresarial per superar i sortir enfortits d’aquesta conjuntura econòmica desfavorable.

Signatura

La Masia de Can Ratés de Santa Susanna va acollir la signatura del conveni entre l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el de Santa Susanna, Josep Monreal. L’acte es va portar a terme durant la presentació del Pla Director de Promoció Econòmica del consistori susannenc i va comptar, entre d’altres, amb la presència de Joan Carles Vilalta, director general de turisme de la Generalitat de Catalunya, i Alícia Gutiérrez, directora de programes del Servei d’Ocupació de Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris