dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El futur teatre-auditori de Malgrat obté un crèdit de prop de 6 milions d’euros

butaques_280x87.jpgL’Ajuntament de Malgrat i "La Caixa" han signat aquest dilluns al matí un crèdit d’uns 5.908.000 euros per iniciar la construcció del futur teatre-auditori. Aquest equipament està valorat en uns 15 milions d’euros.

L’Ajuntament de Malgrat i "La Caixa" han signat aquest dilluns al matí un crèdit d’uns 5.908.000 euros per iniciar la construcció del futur teatre-auditori. Aquest equipament està valorat en uns 15 milions d’euros.

Documentació

L’alcaldessa, Conxita Campoy (PSC), ha destacat "la importància d’aquesta operació que permetrà iniciar la construcció del teatre-auditori". Campoy també ha agraït l’aportació feta per empresaris del sector turístic de Malgrat que han cedit factures i documentació d’inversions fetes als seus establiments per constatar la inversió del sector privat del municipi. Aquesta documentació de l’empresa privada va ser inclosa en la sol·licitud del crèdit, corresponent a la línia de finançament a favor de les entitats públiques amb càrrec al Fons financer de l’Estat per a la modernització de les infraestructures turístiques (FOMIT).

Equipament

En aquest projecte, aprovat inicialment l’any 2006, s’inclou a més de la construcció del teatre amb una capacitat per a 430 persones, un aparcament soterrat amb 202 places, un hotel d’entitats, sales polivalents i un espai públic de prop de 9.000 metres quadrats.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris