dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El GiraMaresme enfila la recta final amb més de 3.000 vots i la participació de 44 grups maresmencs

giramaresme_280x87.jpg44 grups musicals a concurs i més de 3.000 votacions són les xifres provisionals d’aquesta nova edició del GiraMaresme 2009.

giramaresme_250.jpg44 grups musicals a concurs i més de 3.000 votacions són les xifres provisionals d’aquesta nova edició del GiraMaresme 2009.

Guanyadors

El proper diumenge, 31 de maig, l’organització tancarà les votacions i donarà a conèixer el nom dels guanyadors del concurs.

Maquetes

El GiraMaresme és un concurs de maquetes del Maresme obert a totes les propostes musicals que pretén donar una empenta als grups novells de la comarca. Aquest concurs, que inicialment va ser impulsat per l’Ajuntament de Sant Pol, ha anat incorporant altres consistoris maresmencs com ara Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera.

Avaluacions

Les votacions es van iniciar el passat 18 de maig i clouran el proper diumenge 31 de maig. Segons informa l’organització, encara "no hi ha un vencedor clar, ja que els primers llocs varien constantment". A més, mentre el públic vota, el jurat va avaluant els grups segons diversos criteris de selecció.

Finalistes

Dilluns, 1 de juny, es donaran a conèixer els quatre finalistes que participaran al concert de Tordera el proper 19 de juny. Tres finalistes seran escollits pel jurat, mentre que el quart finalista serà qui hagi estat més votat a través del web de GiraMaresme.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris